torsdag 24 oktober 2013

Att oja sig över naturliga saker som mens?

Jag förstår mig inte riktigt på hur folk är funtade. Mens är naturligt. Det är jävligt bökigt och jobbigt och medför både moodswings och sötsug och mycket annat. Men att det skulle föra med sig idioter var lite otippat. Att kalla mig för en kass förälder bara för att jag väljer att gå lite längre än gemene man när jag illustrerar ett inlägg i en blogg där mina barn också figurerar, det känns lite sådär.
Det får mig att fundera på hur man orkar sitta och överanalysera och tänka ut worst-case-scenarios för hur barnens föräldrar och kompisar ska sitta och googla fram bilder på en blodig binda och inse att "DAMN, den finns på samma blogg som ungen i klassen.. vad ÄR det för miffon?"

Folk tar sig rätten att tycka saker, det är jag helt med på. Alla har vi åsiktsfrihet. Men att en bild på en blodig binda (dessutom i ett helt annat inlägg som inte är i direkt närhet till det där barnens bilder finns med) ska vara nog för att jag ska "kränka" barnen det är så jävla mycket BULLSHIT så det blir komiskt. Det är inte tal om att barnen blir kränkta av att jag lägger en blodig mensbindebild på bloggen. Det är snarare tal om att de korkskallar som TROTS SKRIFTLIGA VARNINGAR för vad man kan mötas av, klickar sig in på bloggen, blir förfärade och kränkta av att någon äcklig jävel visar en så intim grej som en blodig binda.
Hade jag undrat om jag fått missfall, då hade det varit heeeeelt ok, har jag förstått. Men eftersom jag nu inte tillhör de där som tror att världens läkarexpertis sitter på FL dagarna i ända så skulle jag aldrig förlita mig på deras omdöme. Inte heller skulle jag outa ett missfall på ett forum. Bara som en parantes alltså...

Jag blir lite förfärad. Mina barn växer upp omgiven av bortskämda snorungar som inte har hyfs och vett, och de uppfostras av så kallade pedagoger som sitter och skäller på varenda människa som säger till sitt barn på ett mer rejält sätt än att de får ett leende och "neej, så får man INTE göra, då blir kompisarna ledsna"  när de smackar till någon förbipasserande med en spade i skallen eller liknande.
Och ni klagar på vilka bilder man illustrerar inläggen med på en liten jäkla blogg i nätets utkant? Bra prioriteringar!


2 kommentarer:

  1. Meh! tog du bort det inlägget?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, orkar inte med att folk hela tiden ska leta fel och greja. Sorry.. :)

      Radera