torsdag 17 oktober 2013

Hästledig

Normalt sett åker jag till stallet varje dag, men nu har jag faktiskt ledigt i ett par dagar. En annan tjej i stallet tar hand om Nevve åt mig, och jag kan fokusera på annat. Som att tvätta och städa lite, samt kanske röja lite inför att min kära mor kommer hit nästa vecka och sover över medan min pappa kollar över vår bil lite.

Såna här skelett ska ungarna få pyssla ihop på festen, bland annat. 
Dagen har bestått av att planera en Halloweenfest som vi ska ha för barnen i området i början av nästa månad, det blir blodbål med ishänder, lekar och fiskdamm, pyssel där man får göra egna äckliga spindlar och skelettgubbar eller bara måla lite spöken. Bland annat. Vi ska förbereda lite genom att fixa diverse småsaker till dekorationen och så vidare, men själva planeringen, sållandet av idéer, är i alla fall klar vilket är skönt.

Nu återstår att se om man får i barnen någon bål om det ligger en hand och guppar i röd bål och om det dessutom är spindlar och annat äckel i iskuberna, haha.
Jag har snott en del idéer från mina amerikanska vänner, de är BETYDLIGT bättre på Halloween än vad vi svenska torrbollar är nämligen!

Nä, nu ska jag nog gå ner och kolla till dagens mat, köttsoppa med mackor. Lagom ansträngande för en dag som denna, full av regn.
Sen blir det kanske ett litet ryck där jag städar lite. Vi får se. Jag är inte piggast i världen kan jag väl säga, men med lite mat i magen går det nog lättare!!


1 kommentar:

  1. Va roligt att hela området/gården eller vad man kallar det gör såna här saker ihop. :)

    SvaraRadera