fredag 11 oktober 2013

Åhhh.. vad GULLIGT!

Har ni någonsin öppnat dörren till någons hem och drabbats av sötchock innan ni ens tagit av jacka och skor? Det lär aldrig hända här. Såvida man inte är en total sucker för hundar, katter eller bedårande barn med fejkade smajl. Då kan det hända att man får lite sötchock även här, för så fort man öppnar dörren så möts man av ett par tämligen stora hundar som välkomnar med yl och glada skutt, några katter som passar på att springa ut eller in ur vårt hem (vilket är helt ok de är ute varje dag) och barnen springer till dörren för att de har lärt sig att det ibland kan vara lukrativt att vara med lite där, eftersom mormor och morfar brukar har allmän utdelning av saker och godis redan i hallen när de kommer hit.

När man väl klivit in så ser man snart att det råder organiserat kaos här hemma. Vi prioriterar att leva, inte att städa. Och vi struntar faktiskt i att Heepa gnagde på soffbordet när hon var valp, och vi sover i sofforna rätt ofta också.

Jag har ett ständigt pågående projekt i min hjärna, nämligen att röja upp och göra mitt hem strukturerat, snyggt, mysigt och pysselgulligt. Den som följer bloggen lär bli varse hur det slutar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar